Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Her Dior

Her Dior

€99,99
Sinds Maria Grazia Chiuri in 2016 werd benoemd tot eerste vrouwelijke creatief directeur van Dior, heeft het modemerk een sterke stroming van feminisme doordrenkt.
Bestel (ma-vr) voor 16:30 = Dezelfde dag verzonden.
@ladylikefashion.nl JOIN OUR SQUAD.
  • Voor 16:30 besteld = dezelfde dag verzonden
  • GRATIS verzending vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Worldwide shipping
Beschrijving

Sinds Maria Grazia Chiuri in 2016 werd benoemd tot eerste vrouwelijke creatief directeur van Dior, heeft het modemerk een sterke stroming van feminisme doordrenkt.

Haar aanpak is tegelijk verfrissend en nodig, terwijl ze nog steeds een eerbetoon is aan de avant-garde ethos die het hart van het huis vormt sinds de oprichting door Christian Dior in 1947.

Dit prachtig geproduceerde boek presenteert 160 afbeeldingen van vooraanstaande vrouwelijke fotografen zoals Nan Goldin, Sarah Moon, Brigitte Niedermair, Coco Capitan, Vanina Sorrenti, Julia Hetta, Katerina Jebb, Zoe Ghertner en Bettina Rheims.

De vrouwelijke makers op deze pagina's vertegenwoordigen de breedte van stijl en diversiteit die door het Maison Dior wordt hooggehouden. Tot nadenken stemmende citaten en gedichten van inspirerende vrouwen Chimamanda Ngozi Adichie, Linda Nochlin, Claire Fontaine, Judy Chicago en Tomaso Binga, om er maar een paar te noemen, vergezellen de opvallende foto's.

Met de haute couture- en confectiecollecties van Chiuri van 2017 tot 2021, legt Her Dior de innovaties van de creatief directeur vast in het huis waar ze de afgelopen vijf jaar het verhaal heroverde bij het creëren van Dior-mode voor vrouwen, door vrouwen.