Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Chanel - Set of three

Chanel - Set of three

€64,99
op voorraad
Gabrielle 'Coco' Chanel, een uitvinder van zichzelf, bracht een revolutie teweeg in de levensstijl van haar tijd door een modern concept van luxe uit te vinden.
Chanel - Set of three Ladylike Fashion
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Shop Online | Nieuwste Fashion Musthaves | LADYLIKE FASHION.
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis
  • Gratis standaard verzending in NL
  • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Worldwide shipping
Beschrijving

Gabrielle 'Coco' Chanel, een uitvinder van zichzelf, bracht een revolutie teweeg in de levensstijl van haar tijd door een modern concept van luxe uit te vinden. Ze zette haar stempel op de 20e eeuw en promoot een nieuw vrouwelijk silhouet, zowel verfijnd als discreet. Deze moderne houding van ingetogen werd voorgezet door de creatieve talenten van Karl Lagerfeld, artistiek directeur tussen 1983 tot 2019, die het huis nieuw leven heeft ingeblazen door seizoen na seizoen zijn beroemde handtekeningen opnieuw uit te vinden.

De volledig bijgewerkte trilogie van Assouline onthult de geest en het erfgoed van het huis van Chanel, van de revolutionaire ontwerpen van Coco tot de innovaties van Karl Lagerfeld. Deze elegante slipcase bevat drie Mémoire-volumes ter ere van de revolutionaire stijl van Mademoiselle: Chanel Fashion, Chanel Jewelry en Chanel Perfume.

Taal: Engels
Slipcase: Hardcover
Boeken: Hardcover

Afmeting slipcase: 17 x 28 x 4 cm
Afmeting boeken: 16,5 x 27,5 x 1,5 cm

Uitgever: Assouline

Chanel - Set of three Ladylike Fashion