Stippen liefde: Print x Rood

  • Geplaatst op
  • 0
Stippen liefde: Print x Rood

Door de jaren heen bewijst deze trend eigenlijk dat het nooit helemaal uit de mode raakt. Zeg nou zelf, je kunt toch niet genoeg krijgen van een stippenprint? En de kleur rood heeft een 'allure' die nooit zal verdwijnen, dat kan zelfs je oma beamen.

 

Dit seizoen kan je nog gemakkelijk je winter- en zomergarderobe met elkaar mixen. Combineer onder je minirokje een lichte panty en draag deze met een comfy sweater en een paar stoere boots. Truien heb je nooit genoeg. Dit seizoen zie je ze met allerlei teksten, in streepjes, boyfriend-fit of met een blote schouder. Het is dus lekker mixen en matchen, comfortabel maar 100% feminine.

Wist je trouwens dat de stippen print ook wel polka dot genoemd wordt? Deze print is afgeleid van de welbekende jurken van flamingo-danseressen. Wij hebben onder andere gekozen voor een minirok in zwart met wit in een klokkend modelletje. Perféct voor een avondje uit met je bestie. Maak je outfit af met een sweater of gebreide knit and you are good to go!

 

 

Ze zijn net weer geweest, de modeweken in Milaan, Parijs en New-York. Wij hebben natuurlijk direct gekeken wat de streetstyle-trends waren en deze vertaald naar onze collectie. Genoeg printjes en must-have tops in the house, allemaal geïnspireerd op...

See you soon! XOX

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.