Shop de leukste sieraden!

Accessoires zijn de manier om jouw look direct een upgrade te geven. echte deal voor Op dit moment en wij hebben een uitgebreid aanbod aan musthave pieces. Shop yours now!

Strass Oorbellen Rond Zilver
€16,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en aan de bovenkant een cirkel! Hoe tof zijn deze statement oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes.
Strass Oorbellen Rond Blauw
€16,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en aan de bovenkant een cirkel! Hoe tof zijn deze statement oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes.
Strass Oorbellen Ombre Roze
€16,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en een ombre-effect! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleurencombinaties roze/wit.
Strass Oorbellen Feestelijk Roze
€16,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en een leuk open detail in het midden van de oorbel! Hoe tof zijn deze statement oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes.
Strass Oorbellen Ruit Multi
€16,99
Prachtige strass oorbellen in de vorm van een ruit! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleurencombinatie beige/oranje.
Strass Oorbellen Met Details Roze
€17,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en grotere steentjes bovenaan de oorbellen! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleur roze.
Strass Oorbellen Met Details Zilver
€17,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en grotere steentjes bovenaan de oorbellen! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleur zilver.
Strass Oorbellen Ronde Top Blauw
€17,99
Prachtige strass oorbellen met heel veel steentjes en een mooi afgewerkte ronde bovenkant! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleur blauw/paars.
Strass Oorbellen Hart Roze
€16,99
Prachtige strass oorbellen met een hart detail! Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige oorbellen! De oorbellen zijn gemaakt van koper in combinatie met strass steentjes in de kleurencombinatie roze/oranje.
Ketting Feestelijk Strass Zilver
€23,99
Prachtige zilveren ketting met mooie witte strass steentjes! Deze mooie ketting is gemaakt van koper, verguld en strass.
Ketting Feestelijk Strass Goud
€23,99
Prachtige gouden ketting met mooie witte strass steentjes! Deze prachtige ketting is gemaakt van koper, verguld en strass.
Ketting Feestelijk Strass Blauw
€23,99
Prachtige zilveren ketting met mooie blauwe strass steentjes! Deze prachtige ketting is gemaakt van koper, verguld en strass.
Ketting Feestelijk Strass Fuchsia
€23,99
Prachtige zilveren ketting met prachtige fuchsia strass steentjes! Deze prachtige ketting is gemaakt van koper, verguld en strass.
Oorbellen Oog met Kralen Goud
€17,99
Shop deze oorbellen met bedel in de vorm van een oog met kraaltjes nu! De oorbellen zijn gemaakt van stainless steel, parels en steentjes in de kleuren: paars, oranje en wit.
Drop Oorbellen Goud
€14,99
Oorbellen van metaal met een druppelvormige strass steen.
Romance Oorbellen Groen/Goud
€11,99
Hangende oorbellen van metaal met een groene steen en imitatie parels.
Fiesta Oorbellen Groen/Goud
€17,99
Oorhangers van metaal met groene strass steentjes.
Ring Klaver Kleurrijk Multi/Goud
€10,99
Hoe tof is deze ring klaver kleurrijk in de kleur multi! De ring is verstelbaar en gemaakt van stainless steel en enamel.
Ring Klaver Kleurrijk Paars/Goud
€10,99
Hoe tof is deze ring klaver kleurrijk in de kleur paars! De ring is verstelbaar en gemaakt van stainless steel en enamel.
Ring Klaver Kleurrijk Blauw/Goud
€10,99
Hoe tof is deze ring klaver kleurrijk in de kleur blauw! De ring is verstelbaar en gemaakt van stainless steel en enamel.
Ring Connected Goud
€7,99
Gold plated ring
Verstelbare Ring Zirkoon Stenen Multi/Goud
€13,99
Verstelbare koperen ring met gekleurde zirkonen steentjes.
Ring rij Smileys Goud
€9,99
Verstelbare ring van rij met aaneensluitende smileys. De ring is gemaakt van stainless steel. De ring is one size en daardoor perfect op maat te maken, ideaal dus!
Klaver Oorbellen Groen/Goud
€17,99
Gouden oorringen met kleurrijke klaverkraal in het groen.
Shop de leukste sieraden!

Accessoires zijn de manier om jouw look direct een upgrade te geven.

Gelaagde sieraden zijn een must voor accessorising op dit moment en wij hebben een uitgebreid aanbod aan musthave pieces.

Shop yours now!