Share
Share this product
Add your review
Review Soap de monoi de tiare

Soap de monoi de tiare

0 reviews - add your review
€5,00
in stock
SOAP "De Monoi Tiare" , een heerlijke handzeep die geurt naar de trope..
Ordered before 16:00, delivered tomorrow.
Next day delivery | 14 days money-back guarantee | KLARNA | Worldwide shipping | New items weekly | Sharp Prices.
  • Order (mo-fr) before 4.00pm= same day shipping
  • Free shipping NL on orders over €50
  • 14 day money back guarantee
  • WORLDWIDE SHIPPING
Description

SOAP DE MONOI TIARA, een heerlijke handzeep met de geur van  kokos en tropische bloemen. De Tiare bloem is bovenop de zeep gegraveerd.

Bevat geen conserverings middelen.
WAT IS MONOI DE TAHITI?
Monoi de Tahiti is een huidkalmerende olie, samengesteld uit twee authentieke natuurlijke ingredienten: De Tiare- bloem uit Tahiti en de olie van de Polynesiche kokosnoot.
De ongeopende bloemen worden met de hand geplukt en ontdaan van de stampers. De bloemen worden vervolgens 10 dagen in de kokosolie gedrenkt, zodat de geur van de bloemen in de olie kan trekken. Daarbij is de regel dat er minimaal 12 Tiare bloemen worden gebruikt per liter olie. Alleen dan mag het eindproduct zich Monoi de Tahiti noemen. Hei Poa draagt dit met trots dit keurmerk. Maar pas op: helaas zijn er momenteel ook veel vervalsingen van Monoi op de markt.

AL 2000 JAAR GELIEFD OP TAHITI
Monoi is een oud Tahitiaans woord dat ‘geparfumeerde olie’ betekent. En wordt al sinds onze jaartelling gebruikt door Tahitiaanse vrouwen voor de dagelijkse verzorging van hun huid en haar. Baby’s worden ermee ingewreven om hun huidjes zacht te houden na ‘n bad. Maar ook surfers, duikers en Maori zeevaarders gebruiken graag Monoi om hun huid te beschermen tegen de invloeden van het zoute water en de zon. Verder wordt het gebruikt als badolie, zonnebrandolie, voor de verzorging van het haar, massages en als verzachtend middel na zonnebrand. 

DE KRACHT VAN MONOI
Uit onderzoek blijkt dat Monoi rijk is aan methylsalicaat. Dit is een huidkalmerend middel, een natuurlijke en geconcentreerde stof die verzachtend werkt en in de huid doordringt. Daarbij wordt de opperhuid soepel gehouden en beschermd tegen water, zon en wind. Bovendien heeft het een verzorgende en herstellende invloed op het haar.
GEBRUIKSTIP

Omdat de olie zo puur mogelijk gehouden wordt stolt deze bij n temperatuur onder de 22 graden. Dus zet het flesje even in de zon, of onder de warme kraan. Of neem het mee onder de douche. Na het douchen is de olie dan weer vloeibaar, heerlijk geurend en klaar voor gebruik.