Free standard shipping from €100 NL
Pay afterwards with Klarna
Bestellingen (ma-vr) voor 16:30, dezelfde dag verzonden
0
Free standard shipping from €100 NL
Pay afterwards with Klarna
Bestellingen (ma-vr) voor 16:30, dezelfde dag verzonden

By Ladylike, 1 february 2018

Zoete lente: Gelato x Floral Trend SS18

Pastel is helemaal terug maar dit keer lijkt het wel of je een fancy ijssalon bent ingelopen. Sorbet geel, Violet paars, Peachy pink, Pistache groen... Maar ook de bloemenprints zijn volop te vinden in romantische blousjes met volanten, prachtige jurken en fancy blazers. Benieuwd hoe je deze twee trends voor het voorjaar perfect met elkaar kunt combineren?

Zolang de lente nog fris is kun je de flower volant blouse uit onze nieuwe collectie mixen met een heerlijke knit. Bijvoorbeeld met het pastelroze truitje hierboven, een van onze favs! Een vrolijke, romantische look die altijd kan, op elk moment van de dag. Heb je later nog een feestje? Dan ben je in een keer party-ready door je trui achterwege te laten. Deze blouse met volanten en subtiele flora print will do her magic.

Wanna take a ride to the Wild-Side? Dit soort blousejes zijn vaak licht doorschijnend. Kies voor een onderhemdje en het is opgelost. Maar hou je er van je outfit iets meer spice te geven? Kies dan een BH of korte top in een van de kleuren uit je blouse of je eigen huidskleur, bekleed met een kant werkje. Zo hou je het classy met een edgy-twist. Bij dit soort items is het 'the key' je overige kleding rustig te houden en voor complementerende kleuren te kiezen. Kies bijvoorbeeld een eenvoudige denim zoals hierboven op de foto in het zwart, jeans, wit of pastel.

En, word je blij van deze trend? See you soon - xox-

 

 

Leave a comment

Comment form Text

* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »