Straight from the streets in to your closet: Rainbow trend

Straight from the streets in to your closet: Rainbow trend

Dé fashiontrend van dit seizoen die onmogelijk ongezien zal blijven: Rainbow pallets. En het allerleukste aan deze trend? Alles mag, niks vloekt en je favoriete gekleurde bontjas mag nog even mee. Ladylike heeft de leukste items in huis gehaald zodat jij kunt gaan uitpakken want 1 ding is zeker: je mag dit seizoen gezien worden!

De Fashionweeks zijn voorbij en dit is een van de meest opvallende trends: kleurexplosies van top tot teen. And to be honest? Je wordt er spontaan vrolijk van. Wellicht even wennen maar we helpen je graag op weg hoe je dit stijlvol kunt vertalen in je eigen outfits. Designermerken gingen je al voor en combineren de kleuren onder andere in gestreepte tops met ruches, fleurige applicaties en opvallende blazers. Want naast een combinatie aan kleuren mag je ook losgaan met prints. Durf jij het aan?

Lady Like Fashion Rainbow Trend blog

Soraya draagt hier de lurex top die vanaf nu bij ons is te verkrijgen in de winkel en online. Fan? Je shopt 'm hier. De top heeft een hoge ronde halslijn en is bij de mouwen afgewerkt met speelse ruches.Op zichzelf al een musthave maar je kunt je look afmaken met een baret, gematcht aan een van de kleuren uit de top. Matchy-matchy, vinden we allemaal fijn. Toch? Ook de gekleurde faux furs ga je dit seizoen weer volop zien. Wij hebben onze collectie uitgebreid met weer een aantal onmisbare kleuren. Je shopt de groene variant hier.

Onderweg naar een feestje of lunchdate? Combineer dan een blazer met all-over flower print over de lurex rainbow top en je outfit is 100% on fleek. Je shopt onze variant van de flower blazer hier.

Comments

  1. Mirella Ingelse Mirella Ingelse

    Wat leuk om te lezen en misschien heeft het mij wel net dat bekende duwtje in de rug gegeven om het aan te durven.
    Ik kom snel een keer langs om kleur te passen en wie weet gaat het mee naar huis. Wat zou de wereld er vrolijk uit zien wanneer iedereen er zo gekleurd bij zou (durven) lopen.

Leave a comment
* Your email address will not be published