Gratis standaard verzending vanaf €100 NL
Betaal achteraf met Klarna
Bestel (ma-vr) voor 16:30, dezelfde dag verzonden
0
Gratis standaard verzending vanaf €100 NL
Betaal achteraf met Klarna
Bestel (ma-vr) voor 16:30, dezelfde dag verzonden

11 april 2018

Spring! Flower Suits & Sets

Yes, de lente is begonnen en de prachtige bloesembomen fleuren de straten weer op. Tijd voor een flinke dosis Spring-fashion! Wij hebben weer de tofste playsuits en twin-sets uit onze winkel voor je geselecteerd. Dit keer staan ze in het teken van bloemenprints. We zijn benieuwd, welke is jouw favoriet?

Anne draagt hierboven de French Kiss set met een wikkelstrik in de top en een hoge broek met wijd uitlopende broekspijpen. Of je nu richting het strand vertrekt of een dagje gaat winkelen: met 1 schoenen switch verander je deze toffe twin-set van een strand- naar stadoutfit. Je shopt de broek hier. Dit is de top.

Fan van playsuits? Dan is dit écht iets voor jou. Sandaaltje of slippertje en je bent good-to-go. Wil je van top tot teen fleeky de deur uit? Deze 90’s zonnebril shop je nu ook bij ons! Dé trend als het zonnetje komt. Shop --> playsuit & sunnies .

De Chinese bloemenprints ken je misschien nog wel van de satijnen jasjes van vroeger? Je gaat ze volop terug zien in het straatbeeld. Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en hebben daarom dit toffe setje voor jou geselecteerd. Een comfortabele stof met strikdetails en een loose-fit pasvorm. Hebben? Klik --> broek Dit is de top!

We vinden het super leuk om te zien hoe jij deze sets gaat combineren. Tag je ons via Facebook of Insta?

 

See you,

-XOX-

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »